Nežinote ar verta taisyti? Konsultacija nemokama, padėsime apsispręsti.

*Kaina gali keistis esantis išskirtiniams atvejams kai diagnostikai nustatyti reikalingos papildomos dalys, įrenginiai ar ištekliai. Klientas visada informuojamas iš anksto.

Kurjerio registracija ⇢

Neturite laiko atvykti į Smartis saloną? Paimsime Jūsų sugedusį telefoną iš bet kurios Lietuvos vietos, sutaisysime ir grąžinsime Jūsų nurodytu adresu.

Registruoti laiką ⇢

Jei diena be telefono atrodo lyg amžinybė, pasinaudokite SKUBUS TAISYMAS galimybe/paslauga ir savo išmanųjį įrenginį atgaukite tą pačią dieną!*

Pristatymas paštomatu ⇢

Pickup punktai atviri tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais. Jums nebereikės niekur skubėti! Pakeliui į darbą ar į namus stabtelsite ir lengvai ir patogiai priduosite ar atsiimsite savo siuntą

Iškvietimas į namus ⇢

Operatyviai reaguojame į iškilusias problemas ir sprendžiame jas kiek įmanoma greičiau – nes mes nesėdime vietoje, o atvažiojamame pas jus į vietą ir atlikti įrenginio remonto darbus specialiai tam pritaikytame automobilyje.

Teikiame įvairias taisymo paslaugas, čia keletas populiariausių:

Ekrano keitimas

Ieškote greitos, profesionalios ir patikimos ekrano keitimo paslaugos, toliau neieškokite! Mūsų patyrę technikai naudoja tik naujausias technologijas ir aukščiausios kokybės dalis. Skubiai pakeisime jūsų dužusį ekraną

Baterijos keitimas

Jei baterija neišlaiko įkrovos arba greitai išsikrauna, gali būti, kad atėjo laikas keisti bateriją. Mūsų taisykloje siūlome greitas ir patikimas įvairių modelių išmaniųjų įrenginių baterijų keitimo paslaugas.

Krovimo lizdo keitimas

Siūlome greitą ir patogų visų tipų krovimo lizdų remontą, todėl galėsite ir vėl naudotis savo prietaisu be jokių rūpesčių. Neleiskite, kad sugedęs įkrovimo lizdas jus stabdytų - kreipkitės į mus šiandien!

Kameros keitimas

Nesvarbu, ar susidūrėte su įtrūkusiu stikliuku, sugedusiu automatiniu fokusavimu, ar bet kokia kita su kamera susijusia problema, mūsų technikai turi reikiamų žinių ir įrankių, kad sutaisyti išmaniojo kamerą. Nepraleiskite daugiau galimybių fotografuoti.

Nugarėlės keitimas

Mūsų patikimos ir nebrangios išmaniojo telefono galinio stiklo keitimo paslaugos padės jūsų prietaisui akimirksniu atrodyti kaip naujam. Nesitenkinkite sugadintu telefonu - susisiekite su mumis šiandien ir vėl galėsite mėgautis savo įrenginiu!

Stiklo keitimas

Neleiskite, kad įtrūkęs ar sudužęs ekranas sugadintų jūsų dieną - mūsų ekrano stiklo keitimo paslauga padės! Atsisveikinkite su negražiais įtrūkimais ir pasveikinkite gražų, visiškai veikiantį įrenginį - susisiekite su mumis šiandien!

Drėgmės šalinimas

Įmetėte išmanųjį įrenginį į vandenį? Nepanikuokite - mūsų ekspertai, atliekantys vandens padarytos žalos remonto darbus, yra pasirengę padėti! Nerizikuokite dar didesne žala - susisiekite su mumis šiandien ir leiskite mums sugrąžinti jūsų įrenginį į darbinę būseną!

Garso gedimų šalinimas

Turite problemų su garsu? Mūsų patikimos ir nebrangios garso problemų taisymo paslaugos padės diagnozuoti ir išspręsti visas problemas, su kuriomis galite susidurti - nuo mažo garsumo iki iškraipyto garso.Kreipkitės į mus šiandien ir pajuskite skirtumą!

iPhone 13 Pro

Pagaminimo metai: 2022

Huawei P40

Pagaminimo metai: 2022

Samsung s22

Pagaminimo metai: 2022

Xiaomi Redmi 7t

Pagaminimo metai: 2022

Samsung s22

Pagaminimo metai: 2022

Xiaomi Redmi 7t

Pagaminimo metai: 2022

iPhone 13 Pro

Pagaminimo metai: 2022

Huawei P40

Pagaminimo metai: 2022

Mes esame čia, kad atsakytume į visus jūsų klausimus.

“Turite klausimų apie remontą? Mes turime atsakymus!”

Telefono remonto kaina priklauso nuo reikalingo remonto tipo ir įrenginio modelio. Siūlome konkurencingas kainas, todėl galite būti tikri, kad už savo pinigus gausite puikią kainą.

Paprastai remontas trunka 1-3 darbo dienas, tačiau tam tikrais atvejais paslaugos teikiamos tą pačią dieną. Stengiamės, kad jūsų įrenginys kuo greičiau grįžtų į jūsų rankas, kad galėtumėte nedelsdami vėl naudotis telefonu.

Taip, siūlome pasiėmimo ir pristatymo paslaugas. Atvyksime pas jus, paimsime jūsų įrenginį ir pristatysime jį atgal, kai remontas bus baigtas.

Taip, visoms remonto paslaugoms suteikiame garantiją. Tai reiškia, kad jei po remonto iškils kokių nors problemų, jomis pasirūpinsime be jokių papildomų išlaidų.

Mes atnaujiname savo žinias su kiekvienu nauju gamintojo pristatytu modeliu.

Mums rūpi kiekvieno mūsų kliento istorija.

“Viena geriausių taisyklų Vilniuje!😊 Technologijose daug nenusimanau - tad labai patiko malonus aptarnavimas ir greitai išspręstos problemos (pakeista neveikianti telefono kamera). 📱 Maloniai nustebino pakeistas apsauginis stikliukas dovanų!!”

Ieva A.

“Visada labiausiai vertinau aptarnavimą, šiltą priėmimą ir aiškiai pateiktą informaciją - o šis taisymo centras tą tikrai turi! Žmonės išmano savo darbą. :)!”

Arnold Ž.

“Geriausia telefonų taisykla Vilniuje ! Ekrano keitimas ir baterijos keitimas atliktas puikiai ir greitai! !! Rekomenduoju 🔥!”

Gabrielia E.

Dažniausiai apsilankantys telefonai remontui:

Samsung Galaxy S22 Ekrano keitimas

Samsung Galaxy A13 Ekrano ketiimas

Samsung Galaxy A53 5G Baterijos keitimas

Samsung Galaxy A51 Ekrano keitimas

Samsung Galaxy A21Fe Ekrano keitimas

Samsung Galaxy A33 Ekrano keitimas

Huawei Mate 2o Ekrano keitimas

Huawei P30 Pro Ekrano keitimas

Huawei P30 Lite Baterijos keitimas

Huawei P20 Ekrano keitimas

Huawei P20 Lite Ekrano keitimas

Xiaomi RedMi Note 11 Pro Ekrano keitimas

Xiaomi RedMi Note 11 Pro+ Ekrano keitimas

Xiaomi 12T Ekrano keitimas

Xiaomi 12T Pro Ekrano keitimas

Google Pixel 7 Pro Ekrano keitimas

Google Pixel 7 Ekrano keitimas

Google Pixel 6a Ekrano keitimas

Google Pixel 6 Pro Ekrano keitimas

Google Pixel 6 Ekrano keitimas

Cat S42 Baterijos keitimas

Cat S62 Baterijos keitimas

Cat S53 Baterijos keitimas

OnePlus 10 Pro Ekrano keitimas

OnePlus Nord 2T Ekrano keitimas

OnePlus Nord CE2 Lite Ekrano keitimas

Blackberry KeyOne Baterijos keitimas

Blackberry Key2 Baterijos keitimas

Blackberry Priv Baterijos keitimas